Personuppgifter

Vi på Keysaver UF följer GDPR. I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter. Vi samlar endast in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig (exempelvis får vald leveransmetod dina adressuppgifter för att kunna leverera ditt paket). Det kan även användas angående lagkrav på bokföring.

Köp

Vid beställning bekräftas köp först när en orderbekräftelse inkommer till dig. Detta sker inom 24 timmar efter beställningen mottas. Du har alltid rätt att häva köpet utan extra kostnad, innan varan är skickad.

Leveranser

Alla paket kommer att skickas på tisdagar kontinuerligt. Vi ansvarar ej för postens misstag. Paketen levereras av Posten eller annan transportör till utlämningsställe eller skickas som post.

Ångerrätt och öppet köp

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten. Detta gäller endast oanvända produkter, och om ej tillräckligt skick godkänns ej returen.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss på Keysaver. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Ej uthämtat paket

Du som kund ansvarar för att hämta ut paket (exkluderar hemleverans) och om paket inte hämtas, krävs du som kund på en administrativ avgift enligt postombudens bestämmelser.

Ansvar 

Keysaver UF ansvarar ej för potentiella bilstölder